Ethereum

Ethereum er basert på åpen kildekode og blockchainbasert databehandlingsplattform med smartkontrakt-funksjonalitet.

Ethereum
29. mai 2024 av Mynter.net / Populære digitale valuta

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Det gir en desentralisert Turing-komplett virtuell maskin, Ethereum Virtual Machine (EVM), som kan utføre skript ved hjelp av et internasjonalt nettverk av offentlige noder. Ethereum gir også et cryptocurrency token kalt "eter", som kan overføres mellom kontoer og brukes til å kompensere deltakernoder for utførte beregninger.

"Gass", en intern transaksjonsprismekanisme, brukes til å redusere spam og allokere ressurser på nettverket.

Ethereum ble foreslått sent i 2013 av Vitalik Buterin , en cryptocurrencyforsker og programmerer. Utviklingen ble finansiert av en online publikumssalg i juli-august 2014. [5] Systemet gikk live 30. juli 2015.

I 2016 gikk Ethereum inn i to blokkkjeder, som et resultat av sammenbruddet av DAO- prosjektet, og derved opprettet Ethereum Classic.

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Bitcoin

Bitcoin handel

Her kan du lære om den populære kryptovalutaen og handel med bitcoin. Les også om de viktigste bitcoin-selskaper som alle kryptohandlere bør kjenne til.

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Ripple: En av de største kryptovaluta

Ripple er en av de største kryptovaluta, skrevet i C++ og muliggjør RTGS. Har ISC-lisens og utvikles via selskapet Ripple siden 2012. Les om denne digitale valutaen og handel med ripple-mynter her.

IOTA guiden

IOTA

IOTA er en åpen distribuert ledger omtales som neste generasjon blockchain, og som ryggmargen til tingenes internett.