Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Handle bitcoin online

HANDLE KRYPTOVALUTA: Kryptovaluta som bitcoin, monero, tether, EOS, litecoin og mange andre kan nå kjøpes og selges hos regulerte meglere på nett. Hvorfor ta høyere risiko enn du må ved å delta i handel på det uregulerte markedet? Derivater som kryptovaluta-CFD byr dessuten på spennende muligheter for tradere.

16. april 2024 av Mynter.net / Bitcoin

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Krypto-CFD, et bedre alternativ til direkte kjøp og salg av kryptovaluta

Kryptovaluta kan kjøpes og selges direkte mellom to parter eller på uregulerte markedsplasser på det åpne nettet eller på det mørke nettet. Dessverre er dette ofte forbundet med mislykkede handler og mange har tapt mye eller alt når de har forsøkt å handle direkte eller gjennom uregulerte aktører. Et alternativt er å handle krypto-derivater hos regulerte nettmeglere.

Det er helt klart fordeler ved å handle hos regulerte aktører. Dine midler vil være beskyttet og handelstjenesten er pålagt å følge lover og regler fra finanstilsyn.

I stedet for å handle bitcoin og andre kryptovaluta direkte, kan man altså handle kryptovaluta-derivater. Se nevnte tjenester dersom du synes dette kan være noe for deg.

Ved å handle krypto-CFD trenger du ikke bekymre deg for sikkerheten til din digitale wallet / krypterte lommebok. Historiene om tapte bitcoins og krypto-børser som har blitt hacket begynner å bli mange. Det er med god grunn at mange nå velger å foreta all investering i kryptovaluta gjennom derivater hos trygge nettmeglere som er strengt regulert av finanstilsyn.

Hvordan handle kryptovaluta hos en nettmegler

Kryptovalutaer har allerede endret finansmarkedene i verden, og det er ikke overraskende at banker og nettmeglere har tilpasset seg dette. Det er ikke lenger bare tradisjonelle handler i aksjer, råvarederivater og fiatvaluta som tiltrekker tradere rundt om i verden.

Kryptotrading har blitt populært høyt oppe i systemene, selv blant tradingeliten. Markedet vet å tilpasse seg, og men fortsatt er det bare noen få nettmeglere som virkelig har klart å forme gode handelsløsninger for kjøp og salg av kryptovaluta i form av derivathandel og CFD-er.

Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger med på utviklingen, og disse regulerte og trygge markedsplassene tilbyr nå handel med det meste av kryptovalutaer, krypto-derivater og kryptovaluta-indekser.

Velg en god nettmegler fra listen over kryptovaluta-nettmeglere nederst på denne siden. Disse tjenestene byr på gode handelsmulighet i krypto og kryptoderivater, samt vanlige valuta (fiatvaluta).

Du kan begynne å handle med kun et lavere beløp, og det er mulig å handle hele døgnet både på hverdager og i helgen.

Siden man aldri vet helt hvor kursen vil gå, er det en trygghet i å benytte stop-loss og take-profit, som henholdsvis beskytter deg mot tap og sikrer gevinst.

Det finnes ikke mange gode nettmeglere som tilrettelegger for bitcoin-handel gjennom derivater, men noen få er det.

Derivathandel og kryptovaluta-trading hos populære nettmeglere

Dersom du ønsker å spekulere i prisoppgang og prisnedgang i bitcoin og annen kryptovaluta, er det altså regulerte nettmeglere man skal benytte seg av. Dette er det desidert tryggeste og enkleste alternativet hvis målet er trading i kryptovaluta-CFD, krypto-opsjoner eller andre derivater av bitcoin og kryptovalutaer. Da får du som regel også mulighet til å handle i mange andre kryptovaluta, for ikke å snakke om andre finanspapirer, som aksjer, valuta, indekser, råvarederivater og annet.

En seriøs bitcoin-nettmegler tilbyr også nyttig funksjonalitet som stop-loss og trailing stop-loss, slik at gevinster kan sikres underveis, og man kan begrense nedsiderisiko.

I bitcoin-miljøet er man vant til å slippe unna transaksjonsgebyrer, og noen nettmeglere har implementert dette i sine tjenester: Som en av svært få nettmeglere har de nemlig ingen transaksjonsgebyrer på handel. Dessuten dekker mange utenlandske nettmeglere dine innskudds- og uttaksgebyr, slik at du du mottar akkurat det beløpet du setter inn eller tar ut.

Negativ saldo-beskyttelse er en annen funksjon implementert hos enkelte nettmeglere, og innebærer at du aldri kan miste mer enn du investerer når du handler med bitcoin CFD-er.

Husk at all trading innebærer risiko. Trading i finansmarkedene er alltid forbundet med betydelig risiko, og dette gjelder også handel med kryptovalutaderivater. Rentesikringsavtaler, opsjoner og differansekontrakter er som du kanskje vet lånefinansierte produkter og bærer en betydelig risiko for tap av investert kapital. Det er ikke sikkert at denne type handel passer for deg. Sørg derfor for at du fullt ut forstår risikoene og aldri investerer penger som du ikke har råd til å tape. Vi fraskriver oss i denne forbindelse alt ansvar i forhold til hva man velger å gjøre med informasjonen på denne siden.

Kryptotrading og bitcoin-trading alle dager

Normalt har tradere kun mulighet til å handle på hverdager, da de fleste børser er stengt i helgene. Slik er det som du vet ikke for bitcoin, som er en desentralisert digital valuta, og da kan ikke en seriøs bitcoin-nettmegler stenge sine dører heller.

Du kan kjøpe bitcoin og andre kryptovaluta hver dag, også i helgen og på helligdager. Dette markedet sover aldri.

Kjøp og selg bitcoin og annen kryptovaluta

Det finnes mange hjelpemidler og læreverktøy på nettet, og det greieste er kanskje å benytte nettmegleren direkte slik at man får den mest oppdaterte kunnskapen som er relevant for akkurat den handelsplattformen man bruker.

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Kryptovaluta foredrag

Foredrag om bitcoin og kryptovaluta

Her har vi samlet noen foredrag fra universiteter om bitcoin og kryptovaluta. Disse er gratis og koster deg kun den tiden det tar å se disse.

Hvordan kjøpe Bitcoin

Hvordan kjøpe Bitcoin

Kryptovaluta har blitt populært, og mange ønsker et raskt svar på hvordan man kjøper bitcoin. Målet med denne artikkelen er å hjelpe deg å kjøpe din første bitcoin.

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Bitcoin er noe alle vil ha, men likevel er det mange som klør seg i hodet over hvordan man kan få tak i bitcoins. Dette innlegget vil forhåpentligvis kurere kløe i hodebunnen samtidig som du vil få hjelp til å tilegne deg dine første bitcoin.

Få en bitcoin-lommebok

Få en bitcoin-lommebok

Det er ikke vanskelig å lage en bitcoin-lommebok. Det finnes allerede mange måter å gjøre dette på, og her skal vi gi deg noen ideer til hvordan du kan begynne.

Begynne med bitcoin: Slik handler du bitcoin

Begynne med bitcoin: Slik handler du bitcoin

Er du nybegynner i bitcoin og prøver å finne ut hvordan du kommer i gang med bitcoin? Da er du på riktig sted. Få greie på alt det som er viktig å vite om bitcoin i første omgang.