Bitcoin-adresse og lommebok

Hva er en bitcoin-adresse? Hva er en bitcoin lommebok? Her får du svar på de vanligste spørsmålene vedrørende bitcoin-adresse og -lommebok.

Bitcoin-adresse
26. mai 2024 av Mynter.net / Bitcoin

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

En bitcoin-adresse, også kjent som bitcoin-lommebok er der du lagrer dine bitcoins. Det er ikke noe annet enn en lang rekke med tall og bokstaver. Ja, tall og bokstaver i tilfeldig rekkefølge.

Du går ikke på en veskebutikk for å kjøpe en bitcoin-lommebok. Dette er ikke en fysisk lommebok. Du trenger ikke skinn og sytråd for å lage den, men den må likevel lages.

Hvordan lage en bitcoin-lommebok

Det finnes mange måter å lage en bitcoin-lommebok. Det enkleste dersom du ønsker å handle bitcoins direkte, er kanskje å bruke en applikasjon som bitcoinlommebok. På den måten trenger du ikke tenke på å generere den tilfeldige tall-og-bokstav-rekken på egenhånd, men dette vil bli gjort automatisk av appen.

Det finnes applikasjoner for både datamaskiner og mobiler som gjør dette til en lek. Vær sikker på at du har gjort gode undersøkelser først slik at du benytter programvare som du stoler på.

For enkelhets skyld kan det være en fordel å gjøre om bitcoin-adressen til en QR-kode, slik at det blir enklere å videreformidle adressen når du skal motta betaling.

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Kryptovaluta foredrag

Foredrag om bitcoin og kryptovaluta

Her har vi samlet noen foredrag fra universiteter om bitcoin og kryptovaluta. Disse er gratis og koster deg kun den tiden det tar å se disse.

Hvordan kjøpe Bitcoin

Hvordan kjøpe Bitcoin

Kryptovaluta har blitt populært, og mange ønsker et raskt svar på hvordan man kjøper bitcoin. Målet med denne artikkelen er å hjelpe deg å kjøpe din første bitcoin.

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Bitcoin er noe alle vil ha, men likevel er det mange som klør seg i hodet over hvordan man kan få tak i bitcoins. Dette innlegget vil forhåpentligvis kurere kløe i hodebunnen samtidig som du vil få hjelp til å tilegne deg dine første bitcoin.

Få en bitcoin-lommebok

Få en bitcoin-lommebok

Det er ikke vanskelig å lage en bitcoin-lommebok. Det finnes allerede mange måter å gjøre dette på, og her skal vi gi deg noen ideer til hvordan du kan begynne.