Prisen på bitcoin

De fleste er mer opptatt av hva prisen på bitcoin er, og med pris tenker man da på hva bitcoin er verdt i forhold til en annen valuta, for eksempel dollar, euro, pund eller norske kroner.

26. mai 2024 av Mynter.net / Bitcoin

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Hva er det som bestemmer prisen på bitcoin? Det er det markedet som bestemmer, basert på tilbud og etterspørsel.

Det finnes bare 21 millioner bitcoins totalt. Dette fordi den matematiske modellen som bitcoin er basert på kun tillater denne mengden, og det er antatt at det vil ta omtrent hundre år å utvinne alle bitcoin. Etter dette vil det ikke være mulig å utvinne flere bitcoin.

Bitcoin og de fleste kryptovaluta er svært annerledes enn noen annen valuta. Siden bitcoin ikke har de samme egenskaper som andre valuta (som dollar, euro, kroner) er det også noen som hevder at bitcoin ikke er en valuta i det hele tatt. Derimot er det ingen som bestrider at bitcoin kan regnes som en digital valuta.

Transaksjonskostnadene til bitcoin er marginale i forhold til det som er tilfellet for vanlige valuta.

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Kryptovaluta foredrag

Foredrag om bitcoin og kryptovaluta

Her har vi samlet noen foredrag fra universiteter om bitcoin og kryptovaluta. Disse er gratis og koster deg kun den tiden det tar å se disse.

Hvordan kjøpe Bitcoin

Hvordan kjøpe Bitcoin

Kryptovaluta har blitt populært, og mange ønsker et raskt svar på hvordan man kjøper bitcoin. Målet med denne artikkelen er å hjelpe deg å kjøpe din første bitcoin.

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Bitcoin er noe alle vil ha, men likevel er det mange som klør seg i hodet over hvordan man kan få tak i bitcoins. Dette innlegget vil forhåpentligvis kurere kløe i hodebunnen samtidig som du vil få hjelp til å tilegne deg dine første bitcoin.

Få en bitcoin-lommebok

Få en bitcoin-lommebok

Det er ikke vanskelig å lage en bitcoin-lommebok. Det finnes allerede mange måter å gjøre dette på, og her skal vi gi deg noen ideer til hvordan du kan begynne.