Få en bitcoin-lommebok

Det er ikke vanskelig å lage en bitcoin-lommebok. Det finnes allerede mange måter å gjøre dette på, og her skal vi gi deg noen ideer til hvordan du kan begynne.

Få en bitcoin-lommebok
26. mai 2024 av Mynter.net / Bitcoin

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Bitcoin er en digital valuta, og det er da en selvfølge at en bitcoin-lommebok er noe som er ikke-fysisk, men en digital lommebok.

En såkalt bitcoin wallet kan være:

  • mobil bitcoin wallet
  • skrivebord-lommebok
  • Hybrid lommebok er en blanding mellom web-lommebok og hardware-lommebok. Dette kan være en praktisk løsning der man selv kontrollerer private nøkler.
  • Hardware wallets er det sikreste du kan bruke. En av fordelene er at du ikke vil avsløre private nøkler med noen tredjeparter.
  • web wallets, disse er enkle å bruke med dette går på bekostning av sikkerheten dessverre. Litt av poenget med bitcoin blir borte når man er avhengig av en tredjepart til oppbevaring av private nøkler.

Det finnes mange alternativer for bitcoin-lommebøker, eksempler på dette er:

  • Airbitz eller CoPay, som fungerer med både iPhone og Android
  • Mycelium til Android
  • Breadwallet til iOS

Deretter kan du kreve å få betalt i bitcoins fra en venn, eller du kan kjøpe bitcoins på en børs hvor det er mulig å handle kryptovaluta.

Det er mange måter å tilegne seg bitcoins, og mange måter å oppbevare disse på. Hva som er den tryggeste måten å oppbevare bitcoins på vil variere, men blant annet Armory har fått noen anbefalinger. Her anmoder vi uansett til å gjøre egne undersøkelser.

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Kryptovaluta foredrag

Foredrag om bitcoin og kryptovaluta

Her har vi samlet noen foredrag fra universiteter om bitcoin og kryptovaluta. Disse er gratis og koster deg kun den tiden det tar å se disse.

Hvordan kjøpe Bitcoin

Hvordan kjøpe Bitcoin

Kryptovaluta har blitt populært, og mange ønsker et raskt svar på hvordan man kjøper bitcoin. Målet med denne artikkelen er å hjelpe deg å kjøpe din første bitcoin.

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Bitcoin er noe alle vil ha, men likevel er det mange som klør seg i hodet over hvordan man kan få tak i bitcoins. Dette innlegget vil forhåpentligvis kurere kløe i hodebunnen samtidig som du vil få hjelp til å tilegne deg dine første bitcoin.

Begynne med bitcoin: Slik handler du bitcoin

Begynne med bitcoin: Slik handler du bitcoin

Er du nybegynner i bitcoin og prøver å finne ut hvordan du kommer i gang med bitcoin? Da er du på riktig sted. Få greie på alt det som er viktig å vite om bitcoin i første omgang.