Foredrag om bitcoin og kryptovaluta

Her har vi samlet noen foredrag fra universiteter om bitcoin og kryptovaluta. Disse er gratis og koster deg kun den tiden det tar å se disse.

Kryptovaluta foredrag

Invester i deg selv: Lær deg alt du kan om bitcoin og kryptovaluta, dette er fremtiden. Disse foredragene om kryptovaluta er gratis, men gull bitcoin verdt. Foredragene er noen år gamle, men fortsatt noe av de beste som har blitt gitt ut dersom du ønsker en innføring til bitcoin, blockchain og kryptovaluta.

26. mai 2024 av Mynter.net / Bitcoin

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Du finner mye bra informasjon om bitcoin og kryptovaluta på internett. Forsøk å søke selv, og du finner også svært mye feilinformasjon. Faktisk er svært mye av det som omtales av kryptovaluta og bitcoin misvisende og feil.

Gratis foredrag om bitcoin, kryptovaluta og blockchain

Vi har gått i arkivet og funnet frem noen gamle foredrag om bitcoin og kryptovaluta. Til tross for at disse har rukket å bli noen år, er disse foredragene fortsatt svært gode, og faktisk mye bedre enn det meste du finner på nett om kryptovaluta og bitcoin.

Se foredragene nedenfor, linker til videoer på YouTube er vedlagt.

Husk at selv om det gjøres daglige teknologiske fremskritt for både bitcoin og blockchain, så er grunnprinsippene fortsatt de samme i dag som for mange år siden.

Introduksjon til krypto og kryptovaluta

Hvordan Bitcoin oppnår desentralisering

Mekanikken bak Bitcoin

Hvordan lagre og bruke bitcoin

Bitcoin Mining

Bitcoin og anonymitet

Bitcoin, samfunn, politikk og regulering

Alternative Mining puslespill

Bitcoin som platform

Altcoins og kryptovaluta-ekosystemet

Fremtiden til Bitcoin

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Hvordan kjøpe Bitcoin

Hvordan kjøpe Bitcoin

Kryptovaluta har blitt populært, og mange ønsker et raskt svar på hvordan man kjøper bitcoin. Målet med denne artikkelen er å hjelpe deg å kjøpe din første bitcoin.

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Bitcoin er noe alle vil ha, men likevel er det mange som klør seg i hodet over hvordan man kan få tak i bitcoins. Dette innlegget vil forhåpentligvis kurere kløe i hodebunnen samtidig som du vil få hjelp til å tilegne deg dine første bitcoin.

Få en bitcoin-lommebok

Få en bitcoin-lommebok

Det er ikke vanskelig å lage en bitcoin-lommebok. Det finnes allerede mange måter å gjøre dette på, og her skal vi gi deg noen ideer til hvordan du kan begynne.

Begynne med bitcoin: Slik handler du bitcoin

Begynne med bitcoin: Slik handler du bitcoin

Er du nybegynner i bitcoin og prøver å finne ut hvordan du kommer i gang med bitcoin? Da er du på riktig sted. Få greie på alt det som er viktig å vite om bitcoin i første omgang.