Hvorfor trenger du bitcoin?

Bitcoin har forandret den finansielle verden vi lever i, og her er noen grunner til hvorfor du som ikke allerede eier bitcoins bør vurdere å skaffe deg noen.

Hvorfor bitcoin
21. mai 2024 av Mynter.net / Bitcoin

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Bitcoin er en teknologi som allerede har forandret mye, men det er sannsynligvis ingenting opp mot det som kommer. Kryptovaluta vil etter all sannsynlighet totalt forandre vår finansielle fremtid, på måter som er vanskelig å forestille seg i dag.

1. Verdensomspennende transaksjoner raskere enn lynet

Med bitcoin kan man overføre penger direkte mellom to parter hvor som helst i verden, og dette i løpet av svært kort tid. Dette til forskjell fra banksystemet som omfatter fordyrende og tidsreduserende mellomledd.

2. Bitcoin uten inernett

Selv om man mangler tilgang til internett, vil det være mulig å handle bitcoin. Ved bruk av kun et mobiltelefonnummer kan man sende og motta bitcoin hvis det er tilrettelagt for dette, slik det allerede er noen steder.

3. Enkel konvertering til annen valuta

Et viktig aspekt ved alle valuta, er hvor enkel den er å konvertere til en annen valuta. Bitcoin som digital valuta kan konverteres til alle valuta i verden, og i tillegg kan den konverteres til alle andre digitale valuta.

4. Du trenger ingen bank

Ikke alle verdensborgere er så heldige at de kan stole på myndighetene sine. Banksystemet i mange deler av verden er råttent, og bitcoin fremstår her som et mye bedre alternativ. Når store deler av en befolkning velger å flytte midlene sine over til bitcoin, vil det naturligvis påvirke bitcoinkursen. Tilbud og etterspørsel. Desto flere som ønsker seg bitcoin, jo mer vil prisen på bitcoin stige.

5. Alle bitcoin transaksjoner blir loggført

Det at alle transaksjoner blir loggført og overvåket i sanntid er en av de beste sidene ved bitcoin-systemet. Det er ikke en sentral enhet som står for dette, men i stedet noe som utføres over hele nettverket. Bitcoin er robust.

6. Prisen på bitcoin kan mangedobles mange ganger langt inn i fremtiden

Det er riktig at vi har sett store kursfall i bitcoin, og det kan være litt skremmende å investere i noe som omfatter så drastiske prisbevegelser. Man kan være redd for å kjøpe på topp, og at prisen så vil falle og aldri komme tilbake. Selv om det er en teoretisk mulighet, så er det også historisk sett slik at bitcoin stadig når nye høyder, og vi har blitt vant med å se at bitcoin med jevne mellomrom når nye høyder og rekorder både når det gjelder omsetningsvolum og pris. Det finnes ingen garanti for at prisen vil fortsette å vokse, men det kan virke som om at bitcoin kan komme til å bare fortsette å vokse seg større og større. Kanskje vil det være slik at det å eie en eneste bitcoin i fremtiden vil være tilstrekkelig til at man kan kalle seg superrik? Allerede i dag representerer det å eie én bitcoin mer enn hva de fleste har av verdier.

Som du ser er det mange grunner til hvorfor man bør vurdere bitcoin. Her var bare noen forslag, og på ingen måte en altomfattende oversikt. Det finnes mange grunner til hvorfor man bør vurdere å kjøpe bitcoin. Kanskje har du noen helt andre grunner til hvorfor du bør eie bitcoin?

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Kryptovaluta foredrag

Foredrag om bitcoin og kryptovaluta

Her har vi samlet noen foredrag fra universiteter om bitcoin og kryptovaluta. Disse er gratis og koster deg kun den tiden det tar å se disse.

Hvordan kjøpe Bitcoin

Hvordan kjøpe Bitcoin

Kryptovaluta har blitt populært, og mange ønsker et raskt svar på hvordan man kjøper bitcoin. Målet med denne artikkelen er å hjelpe deg å kjøpe din første bitcoin.

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Bitcoin er noe alle vil ha, men likevel er det mange som klør seg i hodet over hvordan man kan få tak i bitcoins. Dette innlegget vil forhåpentligvis kurere kløe i hodebunnen samtidig som du vil få hjelp til å tilegne deg dine første bitcoin.

Få en bitcoin-lommebok

Få en bitcoin-lommebok

Det er ikke vanskelig å lage en bitcoin-lommebok. Det finnes allerede mange måter å gjøre dette på, og her skal vi gi deg noen ideer til hvordan du kan begynne.