Dodgecoin: Seriøst useriøst, men helt seriøst

Dodgecoin var nermest lansert som en spøk, men har nå blitt til så mye mer enn det. Det er en kryptovaluta på linje med andre, og representerer forholdsvis store verdier i kryptovaluta-universet.

Dodgecoin
21. mai 2024 av Mynter.net / Kryptovaluta

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Dodecoin har en maskot. En hund av rasen shiba inu kjent som Dodge. Hunden er et internett-meme, og kryptovalutaen dodgecoin ble lansert i slutten av 2013.

I likhet med litecoin benytter dodgecoin seg av Skrypt-algoritmen, og dermed ligner den også mer på litecoin enn bitcoin. Kanskje ikke så rart, da den er derivert fra litecoin.

Det er mye godhet i dodgecoin-verdenen, og mange viser dette gjennom bidrag tli gode formål. Det doneres penger og det samles inn penger til all slags saker som skal hjelpe enkeltindivider eller veldedige organisasjoner.

Vanlig bruk av dodgecoin er som tips på nettet, mer enn til handel på nett, selv om dette også er mulig i visse tilfeller.

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Peercoin

Peercoin

Peercoin er basert på et vitenskapelig dokument fra 2012, og er i stor grad insprert av bitcoin. Den deler også mye av kildekoden og teknisk implementering av bitcoin.

Ripple

Ripple: En helt annerledes kryptovaluta?

Ripple er mye på en gang. Det er en sanntids-betalingsprotokoll, det er en valutabørs, og det er et nettverk for remittering, alt styrt av selskapet Ripple.

Litecoin

Litecoin: Bitcoins lillebror?

Hvis bitcoin er gull, er litecoin som sølv. Det er mye som skiller de to, blant annet krypteringen og en differanse i tid mellom utvinning av blokkene.