Ripple: En helt annerledes kryptovaluta?

Ripple er mye på en gang. Det er en sanntids-betalingsprotokoll, det er en valutabørs, og det er et nettverk for remittering, alt styrt av selskapet Ripple.

Ripple
26. mai 2024 av Mynter.net / Kryptovaluta

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Ripple er en annerledes kryptovaluta, og dette er ikke nødvendigvis noe positivt. Annerledes kan være bra, eller ikke. I tilfellet med ripple, er det vel slik som med all annen annerledeshet, det kommer an på hvem som vurderer det om det er bra eller ikke.

Ripple bryter med noe sentralt i kryptovaluta-universet, nemlig desentraliseringen. Her er det sentralisering som var utgangspunktet, og det hele startet med en kommersiell aktør, nærmere bestemt Ripple Labs.

Basert på markedsvurderingen nå er ripple en av de største kryptovaluta i eksistens i dag.

Faktisk har ripple en rekke fordeler over blokkjede som benyttes av blant annet bitcoin, blant annet er det antatt at ripple-teknologien er sikrere enn blockchain.

Tiden vil vise hva ripple har i vente, men dette er en av de mest spennende kryptovaluta i henhold til mange eksperter.

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Peercoin

Peercoin

Peercoin er basert på et vitenskapelig dokument fra 2012, og er i stor grad insprert av bitcoin. Den deler også mye av kildekoden og teknisk implementering av bitcoin.

Dodgecoin

Dodgecoin: Seriøst useriøst, men helt seriøst

Dodgecoin var nermest lansert som en spøk, men har nå blitt til så mye mer enn det. Det er en kryptovaluta på linje med andre, og representerer forholdsvis store verdier i kryptovaluta-universet.

Litecoin

Litecoin: Bitcoins lillebror?

Hvis bitcoin er gull, er litecoin som sølv. Det er mye som skiller de to, blant annet krypteringen og en differanse i tid mellom utvinning av blokkene.