Bitcoin pris og prisutvikling

Bitcoin har hatt en fantastisk prisutvikling, men det er bare begynnelsen, sier eksperter. I 2013 så vi bitcoin over $100 for første gang, i 2014 over $1000, og snart kanskje over $10K eller $100K?

pris prisutvikling bitcoin
29. mai 2024 av Mynter.net / Bitcoin

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Det er ikke mulig å si noe sikkert om hvilken vei bitcoin kommer til å ta de kommende årene.

Det som likevel er sikkert, er at det er bred enighet om at bitcoin kommer til å bli mye mer verdt i årene som kommer. Dette til tross for at prisutviklingen har vært helt ekstrem allerede.

Bitcoins pris avhengig av tilbud og etterspørsel

Det er ikke vanskelig å forstå at det forstsatt er mye å gå på når det gjelder bitcoin-prisen.

Det ikke er så lenge siden det var mulig å kjøpe bitcoin for så lite som 0,1 dollar, og for en 100 dollar eller 1000 dollar for bare noen år siden. Om noen år er det kanskje ikke mulig å få kjøpt bitcoin for under 1 million norske kroner?

Om noen hadde sagt at du kunne investere 1 krone i bitcoin i dag, og bli millionær om fem år, ville du kanskje ha ledd. Likevel var dette mulig for bare få år siden. En svært liten investering i bitcoin for noen år tilbake ville lett være verdt mange millioner kroner i dag.

Bitcoin er fortsatt ikke et utbredt betalingsmiddel. Det finnes noen butikker og nettbutikker, minibanker, nettmeglere, restauranter og andre som tilrettelegger for betaling med bitcoin. Men det er fortsatt et relativt sjeldent syn.

Tenk hva som vil skje når bitcoin-betaling blir mer populært - og ekspertene er enige på dette området - det kommer til å bli betydelig mer utbredt.

Det eneste tenkelige da vil være at prisen på bitcoin må opp, og til helt andre høyder enn hva vi har i dag. Selv om bitcoin allerede har hatt en formidabel vekst, er det som mange bitcoin-tradere hevder, bare helt i begynnelsen.

1000 kroner investert i bitcoin i 2018 kan være verdt en million kroner 2028. Eller kanskje har vi alle glemt bitcoin da.

Ingen vet hva som vil skje med bitcoin. Spørsmålet er ikke om du tar deg råd til å satse penger på dette, men hva som vil skje dersom du ikke gjør det.

pris på bitcoin

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Kryptovaluta foredrag

Foredrag om bitcoin og kryptovaluta

Her har vi samlet noen foredrag fra universiteter om bitcoin og kryptovaluta. Disse er gratis og koster deg kun den tiden det tar å se disse.

Hvordan kjøpe Bitcoin

Hvordan kjøpe Bitcoin

Kryptovaluta har blitt populært, og mange ønsker et raskt svar på hvordan man kjøper bitcoin. Målet med denne artikkelen er å hjelpe deg å kjøpe din første bitcoin.

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Bitcoin er noe alle vil ha, men likevel er det mange som klør seg i hodet over hvordan man kan få tak i bitcoins. Dette innlegget vil forhåpentligvis kurere kløe i hodebunnen samtidig som du vil få hjelp til å tilegne deg dine første bitcoin.

Få en bitcoin-lommebok

Få en bitcoin-lommebok

Det er ikke vanskelig å lage en bitcoin-lommebok. Det finnes allerede mange måter å gjøre dette på, og her skal vi gi deg noen ideer til hvordan du kan begynne.