Hvordan anskaffer du deg bitcoin

Mange har blitt millionærer på bitcoin, noen har til og med blitt milliardærer. Her får du en oversikt over hvordan man kan anskaffe seg bitcoin.

Anskaffe bitcoin penger

Bitcoin er fremtiden, er det flere som hevder. Vi vet selvasgt ikke om det er riktig ennå, tiden vil vise. Bitcoin og de fleste andre kryptovaluta er ekstremt volatile, men i det siste ser vi at også mange fiatvaluta ("vanlige penger") også har store prisbevegelser.

26. mai 2024 av Mynter.net / Bitcoin

Gratis bitcoin- og kryptovaluta trading - Prøv demo her!

Det finnes mange måter å tjene bitcoin eller anskaffe seg bitcoin, dette er de desidert vanligste:

  • Mining med bitcoins. Dette er den mest direkte måten å tjene penger på bitcoin. Man "graver" rett og slett etter coins. Det er som å være på skattejakt i et digitalt og kryptert univers. Finneren er vinneren, og pengene er dine. Du gjør hva du vil med bitcoins som du finner. Det er rom for totalt 21 millioner bitcoins, og ikke mer. I dag finnes det omtrent 16.000.000 bitcoins, så det er fortsatt mulig å grave frem flere.
  • Tjene penger i form av bitcoins direkte. Dersom du tjener penger på en jobb, får du betalt i en eller annen form, det vi kaller lønn eller lønnet arbeid. Det kan også være donasjoner, for eksempel at man får donasjoner fra følgere i sosiale medier eller fordi man produserer innhold på en blogg eller videoer som man legger ut på nett. Som regel får man betalt i den lokale valutaen, men det behøver ikke være vanlig fiat, det er også mulig å be om betaling i bitcoin eller annen kryptovaluta. Et annet alternativ kan være å motta betaling i form av bitcoins. Hvis du gjør en jobb for noen over nettet, kan det være at de kan betale deg via bitcoins.
  • Crowdfunding med kryptovaluta. Også kjent som folkefinansiering med bitcoins. Her er det ICO og IPO som gjelder. Bitcoin er som du vet ikke den eneste kryptovaluta, og det kommer hele tiden nye konkurrenter. En ICO gir investorer mulighet til å kjøpe en deler av beholdningen til en alternativ kryptovaluta før man åpner opp for mining i markedet. Håpet for investoren er da at de skal tjene penger på at prisen på valutaen skal stige en gang i fremtiden. IPO (Initial public offering, eller børsnoteringer) for bitcoins er som øvrige IPO's bare at man benytter bitcoins eller annen kryptovaluta i stedet for annen valuta.
  • Trading med bitcoin. Takket være den volatile bitcoin-kursen er dette kanskje det mest spennende når det gjelder å spekulere i prisbevegelser i bitcoin. Prisen på bitcoin er ekstremt volatil, og det betyr at det er store muligheter til å oppnå avkastning i markedet. Man kan handle bitcoins direkte, eller ved å kjøpe bitcoin-derivater som har som mål å speile den faktiske kursen til bitcoin. I mange tilfeller vil det være mest hensiktsmessig å kjøpe derivater dersom man skal drive med bitcoin-trading. Det er det desidert mest praktiske og man behøver ikke tenke på bitcoin-lommebøker eller -kryptering i det hele tatt. Fokuser kun på bitcoin-kursen, og tjen penger på noe så banalt som å kjøpe på en lavere kurs enn det du selger for. Her er mer informasjon om hvordan man kan tjene penger på trading med bitcoin.

Handle bitcoin og andre kryptovaluta på nett Handle krypto her

Handle bitcoin online

Handle bitcoin og annen kryptovaluta: De beste sidene til kryptokjøp og -salg

Det finnes et hav av tilbydere innen kjøp og salg av bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta kan handles på uregulerte kryptobørser, men det er risikosport. Heldigvis er det noen nettmeglere som følger utviklingen, og nå kan du handle kryptovaluta via regulerte og trygge markedsplasser.

Kryptovaluta foredrag

Foredrag om bitcoin og kryptovaluta

Her har vi samlet noen foredrag fra universiteter om bitcoin og kryptovaluta. Disse er gratis og koster deg kun den tiden det tar å se disse.

Hvordan kjøpe Bitcoin

Hvordan kjøpe Bitcoin

Kryptovaluta har blitt populært, og mange ønsker et raskt svar på hvordan man kjøper bitcoin. Målet med denne artikkelen er å hjelpe deg å kjøpe din første bitcoin.

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Skaffe bitcoins: Hvordan får du tak i bitcoin?

Bitcoin er noe alle vil ha, men likevel er det mange som klør seg i hodet over hvordan man kan få tak i bitcoins. Dette innlegget vil forhåpentligvis kurere kløe i hodebunnen samtidig som du vil få hjelp til å tilegne deg dine første bitcoin.

Få en bitcoin-lommebok

Få en bitcoin-lommebok

Det er ikke vanskelig å lage en bitcoin-lommebok. Det finnes allerede mange måter å gjøre dette på, og her skal vi gi deg noen ideer til hvordan du kan begynne.